Przetwory i marynowane warzywa
( ilość produktów: 35 )Łagodnym w smaku daniom towarzyszą zwykle tsukemono: japońskie pikle czyli warzywa marynowane. Kisi się (czy też marynuje) w soli, solance, sosie sojowym, miso, occie. Najbardziej znanym w Polsce tsukemono jest gari - marynowany imbir, którym przegryzamy kolejne porcje sushi. Oczywiście marynować można też rzodkiew, kalarepę, ogórki, kalafiora, brokuły, marchewkę, seler, kapustę pekińską, bakłażany i wiele, wiele innych warzyw.
Koreańska marynowa kapusta Kimchi - prażona 160g Jongga
13,90 zł brutto/1szt.139 PKT
- Kraj pochodzenia:
Promocja
Przecena
Marynowane liście czosnku niedźwiedziego w sosie sojowym 70g Sempio
22,95 zł brutto/1szt.229.50 PKTNajniższa cena z 30 dni przed obniżką: 25,50 zł/1szt.-10%Cena regularna: 25,50 zł brutto/1szt.-10%
- Kraj pochodzenia:
Chwilowo niedostępny
Kimchi ostre z burakiem 300g Runoland
10,40 zł brutto/1szt.104 PKT
- Kraj pochodzenia:
Chwilowo niedostępny
Koreańska marynowa kapusta Kimchi 160g Jongga
13,90 zł brutto/1szt.139 PKT
- Kraj pochodzenia:
Chwilowo niedostępny
Pasta z czerwonej fasoli Tsubuan 500g FUJI
20,50 zł brutto/1szt.205 PKT
- Kraj pochodzenia:
Chwilowo niedostępny
Hokkaido Yude Azuki słodka czerwona fasola 200g Imuraya
21,00 zł brutto/1szt.
- Kraj pochodzenia:
Chwilowo niedostępny
Kimchi Home Kit Classic zestaw do zrobienia kimchi 160G Sempio
29,50 zł brutto/1szt.
- Kraj pochodzenia:
Chwilowo niedostępny
Napa kimchi, koreańska kiszona kapustka 80g - Jongga
8,50 zł brutto/1szt.
- Kraj pochodzenia: